Vores dejlige lejlighed i Urb. Los Cortijos, lige overfor Calanova Golf, 5 min. fra La Cala de Mijas på Costa del Sol, kun ca. 30 min. kørsel fra Malaga lufthavn, udlejes til ansvarsbevidste feriegæster og golfentusiaster.

Ideel for 4 voksne, da der er 2 gode soveværelser og 2 badeværelser. Der er yderligere mulighed for at bruge sofaen i stuen samt 1 børne weekendseng og 2 eloppustelige luftmadrasser. Et stort Pulterrum på plan B til Golfudstyr m.m. kan efter aftale benyttes, og 1 stor HCP venlig P plads i kælderen til (leje)bilen. 

Tryk på de 3 links lige her under :

Info, ledighed, kontakt,

Kontaktformular

Her finder I lejligheden i :

Kun 30 km - Ca. 1/2 times kørsel fra Malaga lufthavn.

"Los Cortijos"

Calle Pintores 20

Portal 23, Apto 175

29649 Riviera del Sol

La Cala de Mijas Costa

Andalucia, Espanha

Ejer John Haargaard kan træffes på +4524845969.

Klik på linket her under, og i næste boks "Følg Link" for at se flere billeder, samt en udførlig beskrivelse på engelsk af hele området på solkysten.

 

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fpropertysolutions-spain.com%2Fholiday-apartment-in-los-cortijos-for-rent-short-term-calanova-golf-la-cala-de-mijas%2F&h=LAQF-EYKi

Priser & Ledighed :

Ved at trykke på linket nederst her under får man fuld adgang til at se priser, ledige perioder og også muligheden for at booke en bestemt periode.

Ved at skrive i kontakt formularen til venstre her på denne side, får man kontakt til de danske ejere, der også kan booke lejligheden til Jer.

Klik ind på linket her under og tjek ledige uger i kalenderen der.
Her kan man booke direkte hos vores udlejnings bureau.

Nøgleudlevering og instruktion vedr. alt omkring lejligheden klares af vores samarbejdspartnere Monica & Sean.

Er det os bekendte, venner og familie fra Danmark, har vi et sæt nøgler samt GPS der kan udleveres ifølge aftale med Nina & John

Man kan selvfølgelig også ringe til os på +45 2484 5969 ... så klarer vi bookingen herfra !

Book og info

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk